Olieservice

5 liter 5W/40 Olie

1 Oliefilter

1 ProTec Engine Flush

Kort prøvetur

 

PRIS KUN: 999,00 kr. inkl. moms

Stort Serviceeftersyn

5 liter 5W/40 Olie

1 Oliefilter

1 ProTec Engine Flush

Gennemgang af følgende 32 punkter:

Kontrol af frostsikringspunkt i kølervæske.  Kontrol af kølervæskestand. Kontrol af batteri. Visuel kontrol af olielækage fra motor. Visuel kontrol af olielækage fra gearkasse. Kontrol af kilerem. Kontrol af pollenfilter. Kontrol af luftfilte. Kontrol og rensning af tændrør. Kontrol af styrekugler og bærekugler. Visuel kontrol af fjedre og støddæmpere. Visuel kontrol af manchetter på drivled, hjulophæng og styretøj. Kontrol af forhjulslejer. Kontrol af baghjulslejer. Kontrol af servostyringsvæske. Kontrol af servostyringssystem. Kontrol af slør i styretøj. Kontrol af udstødningens stand. Kontrol af bremsevæske stand og vandindhold. Visuel kontrol af bremseslanger/rør. Test af bremsefunktion. Visuel kontrol af bremsedele. Kontrol af dæktryk. Kontrol af buler/skader i dæk og fælg. Visuel kontrol af dækmønster. Smøring af dørhængsler. Visuel kontrol af ridser, stenslag og revner i ruder. Kontrol af lygternes funktion. Kontrol af lygteindstilling. Kontrol af visker/vasker på forrude, bagrude og lygter. Genopfyldning af sprinklervæske. Kontrol af horn. Kort prøvetur.

Pris KUN: 1279,00 kr. inkl. moms.

 

Ønkser du samtidig:

1 ProTec Oil Booster og 1 ProTec Fuel Line Cleaner eller 1 ProTec Oil Booster og 1 ProTec Diesel System Super Cleaner. Koster de 170,00 kr. inkl. moms

 

Interval serviceeftersyn efter producentens serviceskema

Vi har adgang til alle serviceskema, og ønsker du et bestemt intervalservice så kontakt os og få et uforpligtenede tilbud.

Prisen afhænger af serviceskeamet.

Vi anbefaler ved alle intervalservice at benytte ProTec Engine Flush.