Undgå dyre udskiftninger og tilstopninger i dit partikelfilter.

Med ProTec's partikelfilter renseprodukter kan du forebygge og rense dit partikelfilter fuldstændig rent.

DPF Flushing Liquid nr. 6161

ProTec Diesel Partikel Filter Flushing Liquid løser og fjerner alle slags partikler og snavs fra partikelfilteret. Rensevæsken renser forsigtigt og kan anvendes på aluminium, magnesium, zink og cadmium dele.
Produktet er perfekt egnet til den ældre og nyeste generation af partikelfilter.

Anvendelse:

Fyld partikelfilteret op med DPF Flushing Liquid, og lad det arbejde i ca 10 timer. Ryst partikelfiltret fra tid til anden.
Efter renseprocessen skylles filteret med varmt vand.
Genmontere partikelfilteret, tilføj derefter DPF Super Clean i tanken og kør en prøvetur i mindst 20 minutter. Hvis regenereringen ikke starter automatisk, start med en tester.

NB: Må ikke anvendes til Citroën og Peugeot med elektronisk styret tank system.

Pris pr. stk. inkl moms: 435,00 kr.

DPF Super Clean nr. 6171

ProTec DPF Super Clean er  en speciel diesel additiv løsning til rensning af partikelfilteret, der bruges som en regenerationshjælp. Nedsætter antændelsestemperaturen af sod i partikelfilteret. Garanterer en vedvarende rengøring af partikelfilteret, ved at anbefalingerne opretholdes. Den mest økonomiske og simple måde at rengøre partikelfilteret på. 

Anvendelse:

Hældes direkte ned i dieselen inden næste tankning. Benyttes hver 10.000 km. for optimal rengøring af partikelfilteret.

NB: For biler med elektronisk styret ekstra tank-system som Citroen og Peugeot, anbefaler vi kun dette produkt, når advarselslampen lyser og advarer om fyldt partikelfilter. Ved vedligeholdelse anbefaler vi for disse biler til at bruge ProTec Diesel System Super Clean nr. 1241 hver 5.000 km for at holde filteret rent.

Pris pr. stk. inkl moms: 160,00 kr.